U proteklom periodu imali smo priliku biti dio obuke posvećene upravljanju projektima. Ova obuka je dio inicijative podržane kroz #Mbase konkurs, što nam je omogućilo sticanje vrijednih znanja i vještina koje će doprinijeti našem profesionalnom razvoju. Učesnici su imali priliku upoznati se s najboljim praksama, alatima i metodologijama ključnim za uspješno vođenje projekata, što je neophodno u današnjem dinamičnom poslovnom okruženju.

Radujemo se što ćemo uskoro imati priliku primijeniti stečena znanja u praksi, jer je na pomolu početak realizacije projekta pod nazivom #HEPStart. Ovaj projekt predstavlja važan korak naprijed u našim nastojanjima da doprinesemo sektoru u kojem djelujemo, koristeći inovativne pristupe i tehnologije. Cilj nam je da kroz ovaj projekt ostvarimo značajan uticaj i doprinesemo razvoju zajednice, sve to uz podršku i znanja koja smo stekli tokom nedavne obuke.

U iščekivanju smo da započnemo s provedbom projekta #HEPStart, uvjereni da će rezultati našeg rada biti od velikog značaja ne samo za nas kao tim, već i za širu zajednicu. Ovo je prilika da pokažemo kako se teorijsko znanje može uspješno primijeniti u praksi, doprinoseći tako stvaranju bolje budućnosti za sve nas.